Stiinta & Tehnologie

#Safety Check #optiune Facebook #mark zuckerberg

Anuntul facut de Mark Zuckerberg. Ce a schimbat Facebook

Functia “Safety Check”, cu ajutorul careia persoanele aflate intr-o zona afectata pot informa ca se afla in siguranta, pe care Facebook a promis ca o activeaza luni a starnit numeroase critici in randul utilizatorilor.

In urma atacurilor teroriste de la Paris in care si-au pierdut viata 132 de persoane, milioane de utilizatori s-au folosit de aceasta optiune.

Cu toate acestea, alti utilizatori au criticat reteaua de socializare pentru ca nu a activat activat functia si dupa alte atacuri - in special dupa atacurile cu bomba de la Beirut, soldate cu moartea a cel putin 43 de persoane - desi functia fusese lansata de Facebook in octombrie 2014.

“Multi oameni au intrebat pe buna dreptate de ce am activat “Security Check” pentru Paris, dar nu si pentru atacurile din Beirut si din alte locuri”, a declarat seful Facebook, Mark Zuckerberg, pe contul sau oficial. “Pana ieri, politica noastra era de a nu activa “Safety Check” doar in cazul dezastrelor naturale. Tocmai am schimbat acest lucru si avem de gand sa activam “Safety Check” si pentru dezastrele produse de oameni”, a adaugat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea