Stiinta & Tehnologie

#confidentialitate client #verizon wireless #barak obama

Angajati ai Verizon Wireless au citit corespondenta lui Obama

Cativa din angajatii operatorului de telefonie mobila american verizon wireless au citit corespondenta presedintelui Barak Obama.

In urma acestui incident, presedintele si CEO-ul Verizon , Lowell McAdam a facut un anunt public.

Scuze si pareri de rau

In comunicatul dat publicitatii si postat si pe site-ul oficial al operatorului, Lowell declara: "Saptamana aceasta un numar de angajati a Verizon Wireless au accesat fara autorizatie contul personal de telefon mobil al noului presedinte american Barack Obama.

Dupa spusele lui McAdam, contul presedintelui a fost inactiv de cateva luni. Totodata, datele continute nu erau pretioase mai ales ca era cel de pe un simplu telefon mobil nu un BlackBerry sau alt smartphone fabricat pentru e-mail sau alte servicii de date.

Angajatii vinovati concediati

In acelasi comunicat de presa, Lowell mai spunea ca cei vinovati vor fi concediati. Restul angajatilot care aveau acces si trebuiau sa verifice contul presedintelui Obama se vor intoarce pe posturile lor.

"Toti angajatii care au accesat contul neautorizati vor fi concediati imediat, dar salariilor vor fi platite. Ne cerem scuze presedintelui Obama si vom continua sa lucram pentru pastrarea increderii clientilor nostrii", se mai spune Lowell in comunicatul dat de Verizon.

Odata cu acest anunt, se ridica si alte probleme printre care siguranta clientilor pe care o au clientii Verizon, lucru pe care multe publicatii americane o dezbat deja.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea