Stiinta & Tehnologie

#samsung #moment #android 2.1 #eclair #htc hero

Android 2.1, disponibil, dar nu oficial

Android 2.1 , cea mai recenta versiune a sistemului de operare de la Google, este disponibila, dar nu oficial.

Varianta " Eclair ", poate fi instalata pe anumite telefoane Samsung, primul prototip fiind terminalul pe nume Moment.

Cu download

Cei de la SDX-Developers au pus la dispozitia fanilor un link de download cu noul sistem de operare android 2.1 eclair, compatibil cu telefonul mobil Samsung Moment. Fisierul contine doua versiuni, ECLAIR.DC23 si ECLAIR.DD03 si se pare ca dupa spusele celor care au experimentant versiunea, Android 2.1 functioneaza bine, dar din pacate cu unele erori. Este posibil ca acestea sa fie cauzate de faptul ca versiunea celor de SDX-Developers sa nu fie varianta finala a OS-ului. Doritorii care incearca asemenea experimente ar trebui sa urmeze pasii de instalare prezentanti pe forumul celor de la SDX-Developers. Acestia avertizeaza ca datele de pe telefonul mobil supus experimentului vor fi pierdute in totalitate dupa instalarea noului sistem, iar un back-up este foarte necesar. Acestia nu au dezvaluit daca sistemul de operare Android 2.1 pus la dispozitie de ei este compatibil si cu alte telefoane.

Update oficial

Oficial, cei de la HTC au inceput din luna aprilie livrarea sistemului de operare catre utilizatori pentru telefoanele HTC Hero. Printre tarile care vor pune noul sistem de operare la dispozitia fanilor se numara: Marea Britanie, Grecia, Italia, Germania, Franta sau Ungaria .

Startul pentru noul sistem s-a dat in Europa din data de 2 aprilie 2010 si va tine pana aproape de mijlocul lunii mai. In Romania, update-ul pentru HTC Hero va fi disponibil dupa data de 16 aprilie 2010. In prezent smartphone-ul poate fi achizitionat si pe piata autohtona la pretul de 1.600 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea