Stiinta & Tehnologie

#capitala #ridicare masini #amenzi

Amenzi pentru ridicarea masinilor in Capitala

Dupa ce am stabilit motivele pentru care e mai bine sa renunti la masina in Bucuresti si am fost de acord cu totii ca parcarea reprezinta cea mai mare problema, si mai cu seama pedepsele pentru parcarea in locuri interzise, va oferim acum cifrele corespunzatoare amenzilor pe care trebuie sa le platim daca am parcat masina "ilegal". Astfel:

In Sectorul 1, daca aveti un autoturism mic veti plati in total 833 RON pentru ridicare, transport si depozitare , iar daca masina dvs depaseste 3,5 tone veti plati 952 RON pentru aceleasi “servicii”. Insa, atentie, daca nu ridicati masina dupa primele 24 de ore, veti plati inca 357, respectiv 476 RON in plus pentru fiecare zi de “ gazduire ”. Asadar, daca nu va mai gasiti masina in locul in care ati parcat-o pe raza acestui sector, cu siguranta se afla pe Aleea Matelotilor, nr. 31-43.

In Sectorul 2, veti plati in total (fara amenda) 523,6 RON, iar pentru fiecare zi de “gazduire” in plus 180 RON. Masina ridicata o veti putea gasi in comuna Afumati (Ilfov), Strada Fabricii, nr. 2.

In Sectorul 3, veti plati in total (fara amenda) 550 RON si 150 RON pentru fiecare zi in plus de “gazduire”. Toate masinile ridicate sunt depozitate in Soseaua Dudesti, nr. 2-6.

Sectoarele 4 si 5 sunt mai pasuite de "legea strazii", adica ridicarile de masini sunt destul de rare. Pentru sectorul 4 , actiunea de ridicare a masinilor va demara oficial la data de 15 aprilie anul acesta. Acolo veti plati in total (fara amenda) 476 RON si cate 297,5 RON pentru fiecare zi in care masina este depozitata. In acest sector, insa, nu se va plati pentru prima zi de depozitare.

In Sectorul 6, veti plati in total (fara amenda) 570 RON, plus 220 RON pentru fiecare zi in plus de “gazduire”. Masinile ridicate din locurile in care au fost parcate interzis vor fi gasite pe Aleea Manastirea Varatec, nr. 14-16.

E bine de stiut ca cele mai vanate zone pentru ridicarea masinilor sunt Obor, Doamna Ghica, Stefan cel Mare, Dorobanti si, bineinteles, cele in care practic nu gasim locuri de parcare special amenajate.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

  •   2010-03-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii