Stiinta & Tehnologie

Ama anunta Nell McAndrew’s Body Fitness pentru telefoane mobile

Sa incep cu inceputul si anume cu Ama , care este o companie fondata in anul 2004 de catre fratii Guillemot, iar numele ei este totusi sus pus pentru ca este o compaie sora cu Ubisoft, Gameloft, Guillemot Corporation si Longtail Studios.

Acum ca am stabilit cine este compania, poate e e cazul sa ne apucam si de Nell McAndrew. Asa numita "glamour model", Nell este una din cele mai cunoscute modele din Marea Britanie, pozand atat pentru Playboy, cat si pentru FHM sau ca alte reviste de fitness ca Shape sau Personal Trainer .

Ama & Nell

Acum ca si aceste detalii au fost stabilite ne putem da usor seama ca Nell si Ama au in comun un lucru si anume, un joc pentru telefoane mobile, numit Nell McAndrew’s Body Fitness. Cum se va desfasura acest lucru? Simplu din punctul de vedere al dezvoltatorilor. Aplicatiile jocului vor indemna un utilizator sa inceapa un stil de viata sanatos, ghidandu-i printr-un plan simplu de fitness.

In primul rand utilizatorul va trebuie sa completeze Planul Fitness pentru a i se stabili ce exercitii fizice are nevoie si ce plan alimentar trebuie urmat, ca apoi "jocul" sa ghideze pas cu pas ce au de facut, alaturi de starul jocului, Nell McAndrews.

Fara scuze

"Factorii mediului inconjurator si stilul de viata grabit ii fac pe unii oameni sa nu aiba timp de un stil de viata sanatos. Dar telefonul tau mobil merge cu tine peste tot, asa ca folosind aceasta simpla aplicatie poti sa ajungi sa iti schimbi stilul de viata usor. Nu mai exista scuze", declara Nell.

"Dorim sa aducem pietei nu numai continut unic si interesant, dar si subiecti care ar putea sa influenteze in mod pozitiv vietile oamenilor. Am dezvoltat Nell McAndrew’s Body Fitness pentru ca acesta sa devina un tovaras pentru utilizator si sa il ajute sa se schimbe in bine", completeaza Christian Guillemot, CEO al AMA.

Jocul a fost deja lansat in Anglia, asteptam sa ajunga si la noi cat mai curand.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea