Stiinta & Tehnologie

#algradauto #piese auto Ford #ford

AltGrad lanseaza noul website pentru piese auto Ford - Catalog.Altgradauto.ro

Altgradauto lanseaza noul website dedicat Piese auto Ford, Catalog.AltgradAuto.ro. Acest website are functii noi pentru cautarea de piese Ford, un design nou mai simplu, interfata prietenoasa pentru cumpararea de piese auto Ford.

 

Site-ul promoveaza piese originale Ford, produsele sunt listate manual fiind bazat pe programul de cautare Ford Microcat, Ecat. Site-ul nu se bazeza pe platforma TecDoc fiind un upgrade ce contine si producatori aftermarket de foarte buna calitate cum ar fi DP spare Parts For Ford, provenienta Turcia. Din functiile noi enumeram o selectare mai facila a masinii indiferent ca este Fiesta, Focus, Mondeo, Transit, Ranger, Noul Ecosport, Noua Kuga, Mustang, Connect, Noua Fiesta 2018, Custom, Ka Plus.

Regasim 16 categorii principale de piese auto Ford | accesorii dedicate pentru fiecare model in parte, ambreiaj cutie de viteza, chiulasa motor benzina si diesel si axe came, turbosuflanta galerie evacuare cu galerie admisie supapa recirculare gaze egr si intercooler.Revizie, stergatoare, elemente caroserie.

Acces la baza de date cu piese originale Ford, filtre, distributii originale Ford, pachete amortizoare, pachete ambreiaje cu rulment Ford Motorcraft, jante aliaj originale Ford, jante tabla, senzori piese auto Ford, care vin numai pe original, pozele sunt reale in format HD, mobile friendly.

Am usurat modul de cautare, posibilitatea de inregistrare cu cont sau prin Facebook login, plata online in rate fara dobanda, discount de volum pentru clientii care cumpara mai mult, status comanda, confirmarea comenziilor si a expeditiiei se face prin sms automat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea