Stiinta & Tehnologie

#suv #fiat #alfa romeo

Alfa Romeo pregateste doua SUV-uri iar Maserati devine mai accesibil

Presedintele grupului Fiat, Sergio Marchionne a prezentat planurile companiei italiane, pentru perioada urmataore.

Astfel, oficialul a facut publica intentia de a lansa in mai putin de doi ani primul SUV Alfa Romeo. In 2012, producatorul italian va lansa pe piata un concurent direct pentru Audi Q5 si BMW X3, iar la distanta de doi ani (2014), va intra in gama si un SUV mai mare. Alfa Romeo va lansa, de asemenea, pe plan european inlocuitorul modelului 147,  Giulietta, iar ulterior va intra pe piata Giulia, un model ce va inlocui 159.

Producatorul pregateste si un facelift pentru cel mai mic model al Alfa Romeo, MiTo si se gandeste sa produca si o versiune in patru usi a acestui model. In ceea ce priveste gama Ferrari, aceasta isi va mari familia cu patru noi modele: un succesor al 612 Scaglietti , varianta decapotabila a modelului 458 Italia , un inlocuitor pentru 599 GTB si un facelift al modelului California, in 2013. Presedintele Fiat a dat asigurari ca Maserati va intra in segmentul automobilelor mai accesibile si va introduce in gama doua noi modele cu preturi intre 55.000 si 70.000 de euro, in urmatorii cinci ani.

Oficiaulul a declarat ca scopul noului model, care va rivaliza cu Audi A6 sau BMW Seria 5 , va fi acela de a ocupa 10% din piata europeana a modelelor din segmentul E. De asemenea, in ceea ce priveste Maserati, marca italiana intentioneaza sa lanseze o noua generatie Quattroporte.


Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea