Stiinta & Tehnologie

#auto europa 2009 #castigatoare #lancia delta #alfa romeo mito

Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta, pe primele doua locuri in clasamentul Auto Europa 2009

Doua dintre cele mai recente modele ale Grupului Fiat , Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta , isi impart podiumul titlului de Auto Europa 2009 . Cu un total de 462 de puncte, Alfa Romeo MiTo si-a adjudecat noua titulatura, fiind urmata pe locul doi de noua Lancia Delta cu un total de 348 de puncte.

Luca de Meo, CEO Alfa Romeo Spa, a declarat cu aceasta ocazie: "Suntem foarte fericiti ca un juriu atat de specializat a recunoscut forta si modernitatea ideii de a concentra valorile marcii Alfa Romeo intr-un model compact. Acest premiu prestigios reprezinta pentru noi si o prefigurare a succesului proiectului de relansare a marcii, la care lucram cu atat de multa pasiune"

Lancia Deltaauto europa 2009 este cea mai importanta distinctie acordata de presa italiana specializata in domeniul auto si se acorda incepand din anul 1987. Premierea oficiala va avea loc in luna decembrie, in cadrul Salonului Auto de la Bologna. Marca Alfa Romeo a mai primit acest titlu de trei ori pana in prezent (Alfa 164 -1988, Alfa Romeo 156 - 1998, Alfa Romeo 166 - 1999).

Alfa Romeo MiTo va fi lansata in Romania in primul trimestru al anului viitor, in timp ce noua Lancia Delta va fi prezentata publicului la inceputul lunii noiembrie, 2008 .


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea