Stiinta & Tehnologie

#autodelta #alfa romeo #159 #brera s

Alfa Romeo "la comanda"

Autodelta a lansat in cadrul evenimentului MPH09, noi versiuni de masini Alfa Romeo care pot fi personalizate la comanda.

Firma distribuie modele Alfa Romeo personalizate din sediul central din Park Royal, Londra.

Alfa Romeo 159

Modelele prezentate de Autodelta in cadrul show-ului MPH09 sunt variante ale lui Alfa Romeo 159 si Alfa Romeo Brera, noile versiuni fiind si ele redenumite.

Astfel modelul 159 a primite numele de Autodelta J4 3.2 C si vine cu imbunatatiri atat in "look", cat si la randament, iar motorul standard de 3,2 litri V6 a fost acum reglat pentru a produce 347 cai putere.

Sasiul a fost modificat pentru un look mai sportiv, iar ECU (engine control unit) a fost remapat pentru un randament mai bun. Totodata, Autodelta au facut si unele modificari la frane si suspensii.

Alfa Romeo Brera S

Odata cu modificarile aduse de firma britanica, modelul Alfa Romeo Brera S a devenit mai usor cu 100 de kg. Totodata, modelului iau fost adaugate un compresor de supra-alimentare si un radiator marca Autodelta.

Modelul a fost redenumit Autodelta Brera S 3.2 "Compressore" si a fost imbogatit cu un diferential partial de alunecare, care reduce diferenta de viteza dintre roti si imbunatateste performantele fiecarui raport de viteza pentru marirea tractiunii.

Totodata, Alfa Romeo Compressore a fost echipat cu noi suspensii Sportline Autodelta. Din pacate, preturile pentru noile variante nu au fost date publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea