Stiinta & Tehnologie

Alfa Romeo a ales logo-ul pentru MiTo

Publicul si fanii marcii Alfa Romeo au votat unul din cele sapte logo-uri propuse de constructorul italian pentru modelul MiTo .

In urma cu doua saptamani Alfa Romeo cerea ajutorul fanilor pentru a alege un care sa se potriveasca noului hatchback MiTo. Desi prima incercare prin care au apelat la ajutorul publicului pentru alegerea denumirii noului model a esuat, se pare ca noua initiativa a italienilor a fost un succes. Prima initiativa a celor de la Alfa Romeo a fost pentru alegerea unui nume, castig de cauza avand Furiosa, insa italienii au ramas pana la urma la denumirea MiTo afirmand ca li se pare mai potrivit pentru noul hatchback.

Constructorul italian a conceput sapte logo-uri din care publicul a ales unul singur, numarul votantilor fiind unul foarte mare. Concursul a fost unul realizat online, doritorii au putut vota logo-ul preferat pe o pagina de internet.

Ramane de vazut daca italienii nu vor abandona, si de aceasta , sigla aleasa de public asa cum au facut si cu denumirea modelului.

MiTo logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea