Stiinta & Tehnologie

#touchscreen #ecran tactil #qwerty #windows mobile #alcatel

Alcatel OT-S988W ruleaza Windows Mobile

Compania Alcatel nu a murit, ci dimpotriva, recent a anuntat oficial lansarea unui nou telefon mobil.

Modelul OT-S988W prezinta specificatiile tehnice ale unui terminal mid-range, dar acesta ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1.

Specificatii tehnice

Noul dispozitiv este un slider care masoara 110 x 55 x 15,1 mm si cantareste 124 de grame. Unul din atuurile telefonului este tastatura QWERTY completa. Modelul este un quad-band functional in retelele GSM si UMTS de 2100 MHz.

Terminalul dispune de un ecran sensibil la atingere care masoara 3,2 inch si are o rezolutie QVGA de 240 x 400 px. Numarul de culori suportate nu a fost dat publicitatii. Modelul dispune de un procesor Qualcomm de 528 MHz, asemenea altor smartphone-uri de pe piata care ruleaza Windows Mobile. Alcatel OT-S988W are memorie RAM de 256 MB si 256 MB memorie  ROM si functii aGPS. Din pacate nu se stie daca telefonul suporta si receptor GPS sau doar un "GPS Data", un sistem care se conecteaza prin Bluetooth la un dispozitiv de navigare auxiliar.

Alte detalii

La capitolul conectivitate modelul nu se prezinta rau, acesta vine cu GPRS si EDGE si Wi- Fi . Telefonul dispune de Bluetooth 2.1 si USB 2.0. Camera foto din dotare este modesta, de 3,1 MP, fara flash, dar cu autofocus.

Alcatel OT-S988W s-a lansat in China in reteaua operatorului China Unicom, sub brand-ul WO . Pretul terminalului nu a fost anuntat oficial. Este posibil ca in lunile urmatoare telefonul sa fie disponibil si in Europa, dar acest detaliu nu a fost confirmat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea