Stiinta & Tehnologie

Alcatel lanseaza telefoane noi

Greu de crezut acest lucru, dar uite ca se intampla. Dar si asa, nu te entuziasma prea tare, pentru ca telefoanele nu sunt ceea ce par.

In numar de trei si numite OT-S120, OT-S210 si OT-S211, terminalele fac parte din seria "Essence" a celor de la Alcatel . Toate bune si frumoase, doar ca cele trei "candybar"-uri sunt pe o treapta ceva mai jos decat ceea ce se numestei "entry-level".

" Pure simplicity"

Deviza celor de la Alcatel cand au "faurit" aceste telefoane a fost "simplicitate pura", adica telefoane cu preturi scazute, pentru persoane care nu vor nimic exceptional de la telefoanele lor sau pur si simplu pentru oricine nu isi permite sau nu vrea sa dea prea multi bani pe un dispozitiv de acest gen.

Modelul OT-S120 are ecran alb/negru de 1,3 inchi de rezolutie 96 x 64 de pixeli, pe cand modelele OT-S210 si OT-S211, ceva mai generoase, au ecran color de 1,5 inchi cu rezolutie de 128 x 128 pixeli.

Printre altele...

Alte trasaturi pe care le impart cele trei telefoane sunt radio-ul FM incorporat, sonerii de apel... polifonice si o functie numita "predictive text". Terminalele se mai pot lauda cu o grosime de doar 12,6 mm si o greutate de 69 de grame, plus ca telefonul ofera 400 de ore in modul standby si pana la 5 ore de convorbiri.

Telefoanele se vor lansa foarte curand in Anglia, iar lista de preturi va fi si ea publicata in curand. Sunt sigura ca aceste telefoane vor ajunge si la noi, dar in cazul ca acest lucru nu se intampla, nu cred va exista vreo problema la comanda, telefoane costand foarte putin.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea