Stiinta & Tehnologie

Agents of Interpol devine joc pentru iPhone

TikGames, dezvoltator de jocuri casual pentru computerele persoanele, a anuntat lansarea jocului Agent of Interpol pentru iPhone.

Titlul este bazat pe jocul original al celor de la TikGames care are acelasi nume, dar care este destinat PC-urilor.

Actiunea jocului

Utilizatorul va trebuie sa intre in pielea unui agent de Interpol si sa il infranga pe Dr. Chaos , personajul negativ al acestui joc. Misiunea jucatorului este de al gasi pe Dr. Chaos si de a indrepta tot raul pe care acesta la facut de cand a evadat din inchisoarea in care era tinut.

Totodata, jocul este un puzzle cu elemente de actiune. Pentru a termina un nivel, utilizatorul va trebuie sa gaseasca o serie de obiecte ascunse intr-o locatie. Odata gasite toate obiecte intr-o anumita perioada de timp, jucatorul poate trece la urmatorul nivel.

Caracterisitici principale

Printre caracteristicile pe care Agents of Interpol le are este multitudinea de puzzle-uri prezente in joc care sunt foarte elaborate si necesita multa atentie. Locurile prin care jocul te plimba sunt si ele atractive, jucatorul se va plimba Hollywood, Cairo, Paris, Tokyo si multe alte orase .

Controlul jocului se face foarte usor, iar utilizatorul se va folosi de ecranul tactil al iPhone-ului si de accelerometrul din dotare. Totodata, Agents of Interpol are si moduri de joc contra timp in care fiecare secunda conteaza.

Agents of Interpol este primul joc dezvoltat de TikGames pentru telefonul Apple. Totodata, tot ei vor fi si distribuitorii. Data lansarii si pretul jocului nu au fost inca anuntate de producator.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea