Stiinta & Tehnologie

AD 1066 – William the Conqueror, joc pentru mobile

ong>AD 1066 – William the Conqueror se lanseaza cu ocazia implinirii a 942 de ani de la lupta pe care William Cuceritorul a dus-o pentru a urca pe tronul Angliei.

Jocul a fost produs de catre studiourile HandyGames , companiei independenta dezvoltatoare de continut pentru dipozitivele mobile.

Luptele lui William

Chiar daca este un joc care se bezeaza pe date istorice, AD 1066 – William the Conqueror este plin de actiune. Atunci cand regele annglo-saxon a murit si nu a lasat urmasi, au inceput bataliile pentru tronul Angliei.

Pe data de 14 octombrie 1066, acum 942 de ani, William Cuceritorul Normandiei cere tronul Angliei. Lupta care a avut loc atunci este acum transpusa pe telefoanele mobile, iar jucatorul intra in pielea lui William si isi incepe lupta impotriva armatei engleze.

Ce trebui sa faci

Asemena lui William, utilizatorul va trebui sa il infrunte pe conducatorul englezilor, Harold Godwinson. In acelasi timp armatele vor suferi infangeri asa ca jucatorul va trebui sa recruteze des alti luptatori . Odata ce un sat este asediat, trebuie transformat intr-un castel. Batalia finala se va da la Hastings.

Utilizatorul are la dispozitie un joc de strategie cu 12 misiuni, 9 unitati, 9 tipuri de teren pentru diversitate tactica si 4 misiuni de expansiune care vor intari fortele armatei. Pe langa acest lucru, are la dispozitie 9 conducatori pentru fiecare unitate, stil de joc single si multiplayer si tutoriale in caz ca actiunea nu este destul de clara.

Producatorul nu a anuntat inca pretul jocului. AD 1066 – William the Conqueror va fi lansat in intreaga Europa pana la sfarsitul acestei luni.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-10-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii