Stiinta & Tehnologie

#vouchere transmisibile #mazda2 #parc auto

Acum Mazda2, de la 6.790 de Euro cu TVA inclus

Mazda participa si anul acesta la Programul de stimulare a innoirii parcului auto national si pune la dispozitia clientilor cele mai avantajoase oferte.

Mazda2, aleasa in 2008 Masina Anului va putea fi achizitionata incepand de la 6.790 Euro cu TVA inclus, Mazda3 de la 11.290 Euro TVA inclus si Mazda6 de la 14.290 Euro cu TVA inclus. Preturile includ ofertele speciale Mazda Zoom-Zoom si trei prime de casare si sunt valabile la dealerii Mazda participanti la program pana la 31 martie 2010 .

Programul de stimulare a innoirii parcului auto national a inceput anul acesta in februarie, se va incheia in noiembrie si este disponibil atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Prima de casare este de 3.800 de lei, pentru anul acesta noutatea fiind sistemul de vouchere transmisibile, astfel incat valoarea maxima a primei de casare pentru un automobil va ajunge la aproximativ 2.800 Euro, adica echivalentul a trei vouchere.

Prin intermediul Programului de stimulare a innoirii parcului auto national 2010 se estimeaza ca vor fi scoase din circulatie aproximativ 60.000 de masini uzate.

Cititi mai multe pe Auto.ro     

  •   2010-03-05
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.