Stiinta & Tehnologie

#ipod touch #iphone #itunes #aplicatie #world at war companion #the call of duty

Activision lanseaza aplicatia Call Of Duty pentru iPhone

Activision si Treyarch au lansat aplicatie unica pentru Call Of Duty : World At War.

Aceasta este acum compatibila atat cu terminalele Apple, cat  si dispozitivele iPod Touch.

Call Of Duty

Pe nume complet The Call of Duty : World at War Companion, aplicatia este destinata fanilor si ii ajuta sa tina pasul cu o serie de stiri si noutati care sunt postate pe site -ul oficial al jocului.

Cei care au conturi pe pagina online Call Of Duty vor putea sa acceseze statistici unice ale jocului. Astfel fiecare gamer va avea posibilitatea sa verifice statutul de tracking (clasa, ratie, etc), performante (cat de des si mult au folosit armele din joc), legaturile cu prietenii din joc si noutati (newsletter, bloguri, comunitate Twitter, harti noi, eveniment sau concursuri).  Informatii asemenatoare vor putea fi urmarite si de pe site-ul dedicat aplicatie. Utilizatorii vor putea sincroniza statisticile din joc cu conturile create pe web pentru a putea verifica noutatile si in timpul jocului.

Alte detalii

Pana in prezent, jocul Call of Duty: World at War s-a vandut in peste 11 milioane de unitati la nivel mondial. Primele harti puse la dispozitie de dezvoltator au acumulat patru milioane de download-uri.

Aplicatia Call of Duty: world at war companion este prima de acest gen creata de companie. Aceasta poate fi descarcata gratuit din magazinul online Apple iTunes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea