Stiinta & Tehnologie

#1 ghz #windows mobile #c1 #f1 #acer l1

Acer prezinta modelele F1, L1 si C1

In cadrul show-ului de electronice Computex care se desfasoara la Taipei intre 2 si 6 iunie, compania Acer a prezentat trei modele de telefoane mobile.

Terminalelele F1, L1 si C1 au fost expuse pentru prima data publicului in luna februarie la Mobile World Congress 2009 ce a avut loc in Barcelona.

Acer F1

Dintre cele trei modele prezentate, telefonul F1 este cel mai interesant si asta datorita sistemului de operare Windows Mobile 6.5 si a procesorului de 1 GHz, asemenea terminalului Toshiba TG01. Totodata, modelul va dispune de un ecran care masoara 3,8 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 800 px.

Camera foto din dotarea lui Acer F1 este de 5 MP cu autofocus, dar fara flash. Modelul are stylus incorporat, carcasa confectionata din metal si slot pentru mufa standard de 3,5 mm. In prezent nu se stie daca modelul va dispune de Wi-fi, dar sigur vine cu conectivitate 3G cu HSDPA.

Acer L1 si C1

Modelul L1 face parte din categoria telefoanelor mid-range si este un slider cu tastatura standard alfanumerica. Specificatiile terminalului sunt completate de ecranul tactil de 2,8 inch si acelasi sistem de operare ca F1.

Telefonul Acer C1 se aseamana din punct de vedere tehnic cu L1. Acesta are si el un ecran de 2,8 inch, ruleaza Windows Mobile, are un procesor de 528 MHz si camera foto modesta de 2 MP cu focus fix.

Din pacate reprezentantii Acer nu au dezvaluit si preturile celor trei modele, dar au declarat ca telefoanele F1, L1 si C1 se vor lansa in luna septembrie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea