ong>In cadrul show-ului de mobile de la Barcelona, Mobile World Congress 2009, Acer va lansa un telefon mobil dual-SIM.

Numit Acer DX900 , terminalul nu este o surpriza pentru ca aceasta companie si-a anuntat intentia de a intra pe piata de telefoane mobile de ceva vreme.

Acer & E-Ten

Intentiile celor de la Acer erau destul de clare din anul 2008 cand acestia au cumparat compania E-Ten. Totusi, de atunci Acer nu a facut publica nici un fel de intentie de a lansa un telefon mobil.

In schimb, la sfarsitul lunii ianuarie, taiwanezii au anuntat ca in cadrul show-ului de mobile de la Barcelona, mobile world congress 2009 vor lansa primul lor telefon mobil.

Acer DX900

Numele oficial al terminalului este Acer DX900 si este un model identic cu E-Ten Glofiish DX900, telefon mobil care nu a mai fost insa lansat de E-Ten.

In schimb Acer DX900 va fi primul dual-SIM care va suporta atat conectivitate EDGE cat si HDSPA. Terminalul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1, are ecran tactil de 2,8 inch cu rezoltuie VGA. DX900 are camera foto de 3 MP, suporta conectivitate Wi-Fi si dispune de receptor GPS.

Desi nu a fost anuntat inca oficial, terminalul Acer se poate procura prin pre-comanda de pe site-ul englez Clove. Acesta costa in jur de 1.800 RON.
  •   2009-02-04
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului