Stiinta & Tehnologie

#aplicatii #telefon mobil #gratuit #vodafone #accuweather

Acces gratuit la peste 50.000 de aplicatii de mobil

Vodafone Romania extinde oferta de continut din portalul Vodafone live !, oferind  clientilor Internet pe mobil acces gratuit la peste 50.000 de aplicatii, disponibile prin GetJar.com.

Astfel utilizatorii au acces la conturile de messenger si la comunitati ca Yahoo, MSN, GoogleTalk, ICQ, Facebook, MySpace, AIM prin eBuddy sau AccuWeather.com, disponibil in limba romana pentru utilizatorii Vodafone Internet pe mobil.

La abonament de Internet

Cu abonamentul Internet pe mobil clientii Vodafone pot descarca aplicatii dintr-o gama variata de categorii, cum ar fi Comunitati, Divertisment, Lifestyle, Stiri si vreme, Imagini, Cumparaturi, Sport sau Calatorii. Printre cele mai populare aplicatii ale momentului se regasesc eBuddy, Facebook Mobile, Google Maps si Yahoo Mobile. Catalogul GetJar.com poate fi accesat integral din browser-ul telefonului, prin portalul Vodafone live!. De asemenea, clientii Vodafone pot primi link-ul direct catre acest site trimitand un SMS gratuit la 8877 cu textul "getjar". Traficul de date aferent navigarii pe GetJar.com este inclus in cei 500 MB din abonamentul lunar Internet pe mobil de 4 euro (fara TVA).

In plus, clientii au acces la messenger pe telefon prin eBuddy, la fel de usor ca pe PC. eBuddy este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie mobila, cu peste 5,5 milioane de clienti activi in fiecare luna, in intreaga lume. Astfel, clientii Vodafone Internet pe mobil pot utiliza, simplu si usor, cele mai cunoscute servicii de instant messaging sau social networking : Yahoo, MSN, GoogleTalk, ICQ, Facebook, MySpace, AIM.

Starea vremii

De asemenea, special pentru clientii Vodafone Internet pe mobil, site-ul  AccuWeather.com le ofera posibilitatea de a afla gratuit ultimele informatii despre starea vremii din peste 2.5 millione de locatii, in 38 de limbi. Serviciul include, de asemenea, stiri si noutati despre conditiile meteo curente si previziuni pentru 15 zile, detaliate in sectiunea care ofera imagini din satelit privind evolutia vremii.

Site-ul AccuWeather.com in limba romana poate fi accesat de catre clientii Vodafone fie direct din portalul Vodafone live!, fie trimitand un SMS gratuit la 8877 cu textul "vremea", pentru a primi pe telefon link-ul direct catre acest site.
  •   2009-09-01
  •  

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.