Stiinta & Tehnologie

#tuning #bmw x1 #ac schnitzer

AC Schnitzer a creat un pachet pentru BMW X1

AC Schnitzer a prezentat primele imagini ale pachetului sau pentru BMW X1 pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Tunerii de la AC Schnitzer, specializati in modificarea modelelor BMW, au dezvelit noul lor program pentru X1. Modelul primeste atat modificari estetice, cat si modifiar la nivelul suspensiei si a motorizarilor. Versiunea xDrive23d a lui X1 dezvolta acum 240 CP, in timp ce versiunea xDrive20d ofera 210 CP.

Modificarile operate de tunerii germani la nivelul suspensiei se rezuma la un set de arcuri mai tari si la o bara de rigidizare montata intre oalele amortizoarelor fata. Pe de alta parte, modificarile de ordin aerodinamic sunt numeroase si include o noua bara fata, o extensie a fustei spate, un spoiler pentru usa hayon -ului, fante de aerisie pentru capota si numeroase elemente cromate.

Interiorul lui BMW X1 primeste si el atentia inginerilor AC Schnitzer. Modelul primeste numeroase elemente din fibra de carbon, maneta schimbatorului de viteze este imbracata in piele si iluminata, iar clientii pot alege si o versiune din aluminiu care are un afisaj LCD care iti arata treapta de viteza cuplata. Sistemul de control al unitatii i-Drive este inlocuit cu o rotita din aluminiu care are designul unei jante AC Schnitzer. Noul pachet de tuning pentru BMW X1 va debuta la Salonul Auto de la Geneva in cadrul standului tunerului german.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea