Stiinta & Tehnologie

About.com lanseaza serviciu de numarat calorii prin SMS

Se pare ca problemele de silueta nu vor lua sfarsit, ci dimpotriva iau amploare. Daca dezvoltatorii de telefoane mobile prefera sa integreze functii ce iti dicteaza un anume ritm de exercitii fizice, operatorii de telefonie mobile opteaza pentru servicii de acest gen.

Daca stam bine sa ne gandim, parca am mai auzit acest lucru pe undeva. Si asa este, pentru ca nu cu mult timp in urma Oranga anunta lansarea in Franta a unui serviciu foarte asemanator cu acesta.

Diete fara doar si poate

Dar nu-i nimic, de ce n-ar faci si altii acelasi lucru. Si uite asa ne trezim peste noapte cu un site, About.com Health, care anunta lansarea unui program de numarat calorii, numit calorie Count Mobile, care dupa cum spune si numele este un serviciu care iti spune ce mananci prin intermediul telefonului mobil.

Peste 70.000 de feluri de mancare au fost deja incluse in "memoria" serviciului, acesta fiind o extensie a site-ului si este format din doua parti dinstincte: site-ul WAP si SMS-urile. Pentru ca serviciul este gratuit s-ar putea ca toata lumea sa aiba acces la el.

Scrie "food"

Accesarea Calorie Count Mobile se face foarte simplu. Utilizatorul va trimite un SMS cu textul "FOOD" continuat de numele mancarii si va trimite acest mesaj la numarul 432584. Dupa cateva secunde utilizatorul va primi un raspuns in care i se spune exact valorea energetica si calorica a mancarii din farfurie.

Si uite asa daca te aflii la McDonalds stii exact ce mananci. Trimitand un mesaj "food mcdonalds", vei primi un mesaj "small French fries C- si medium French fries C-". Daca scrii "food mcdonalds cheeseburger ", mesajul primit va suna in felul urmator "double cheeseburger, 460 cal, Grade F". Multimit?

Cititi despre serviciul Orange Serviciu de mesaje Orange de numarat calorii

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea