Stiinta & Tehnologie

A murit regele AT&T, traiasca regele Motorola

C
am aceasta ar fi situatia care ar putea descrie actiunile din cadrul Motorola, companie care isi cauta de ceva vreme sefi pe masura planurilor mari pe care le doreste.


Fostul sef executiv de la compania AT&T, una din cele mai mari de operare de telefonie mobila din Statele Unite, a devenit de curand seful Motorola.

Candidatul AT&T si candidatul lui Icahn

Anuntul oficial de la Motorola vine la doua zile dupa ce compania a incheiat o " neintelegere " cu un investitor , Carl Icahn, compania promitand acestuia sa puna pe unul din scaunele sefiei pe unul din candidatii propusi de acesta.

Recent Motorola a anuntat ruperea in doua a companiei, iar daca un candidat vine din partea lui Carl Icahn, al doilea vine direct din varful AT&T si se numeste David Dorman. El a inceput sa isi insuseasca indeletnicirile din cadrul Motorola de pe 5 mai, cand fostul sef executiv Motorola Ed Zander s-a retras din cadrul companiei.

In aproape 30 de ani, David Dorman a lucrat la Sprint, Pacific Bell, SBC and Concert, subsidiar AT&T si British Telecommunications . Dorman a devenit presedintele AT&T in decembrie 2000.

Toata lumea fericita

"Dave este omul ideal pentru sefia Motorola si sunt increzator ca actionarii nostrii o sa traga beneficii din experienta lui in aceasta industrie si intelegerii lui pentru companie", a spus CEO-ul Motorola Greb Brown.

"Motorola are o valoare incredibila si oameni foarte talentati si sunt increzator in actiunile lui Greg Brown, in echipa noastra de management si consiliul nostru", a declarat David Dorman.

Se pare ca Motorola incepe sa isi revina incet si singur dupa multele probleme pe care a trebuit sa le infrunte. E foarte posibil ca miscarea de numire a lui Dorman in functie de sef sa fie una din cele mai bune strategii de refacere . Ramane de vazut ce se intampla in continuare.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-04-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii