Stiinta & Tehnologie

#rabla #vouchere suplimentare #distribuire

A inceput distribuirea celor 50.000 de vouchere suplimentare "Rabla"

Astazi, 17 mai, a inceput distribuirea celor 50.000 de vouchere suplimentare "Rabla", dupa cum a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, Laszlo Borbely , Ministrul Mediului si Padurilor.

Ministrul a mai declarat ca in cele trei luni de desfasurare a programului de innoire a parcului auto national, au fost achizitionate 18.000 de masini noi, de 3 ori mai multe decat cele comercializate in lunile ianuarie-februarie ale acestui an.

Cu toate acestea, exista judete in tara in care, desi au fost casate mii de masini vechi, nu s-a cumparat nici o masina noua. Printre aceste judete se numara: Ialomita, Olt, Covasna, Giurgiu si Tulcea.

In acest an, Fondul de Mediu a alocat in prima faza 228 de milioane de lei, destinate casarii a 60.000 de masini mai vechi de 10 ani. Dupa prima suplimentare cu 50.000 de tichete valorice , suma a mai crescut cu 195 de milioane de lei.

Pana acum au fost acordate 108.000 vouchere in valoare de 3.800 de lei, dupa cum a declarat Laszlo Borbely.

Cititi mai multe pe Auto.ro     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea