Stiinta & Tehnologie

#skyhook #ted morgan #realitate #concept #xperia x2 #sony ericsson

A fost Sony Ericsson XPERIA X2 confirmat?

Se stie ca seria XPERIA de la Sony Ericsson va avea in curand noi veniti. Totusi, pana acum presupusul model a aparut numai in fotografii concept realizate de fani.

Se pare ca totusi cineva a vorbit despre un noul model XPERIA si chiar a confirmat ca acesta exista.

Tot  cu Windows Mobile

Desi multe persoane credeau ca noul XPERIA va rula sistemul de operare Android, se pare ca mobilul va avea la bord tot Windows Mobile, dar posibil versiunea 6.5. Cel care a facut acest declaratii a fost CEO-ul Skyhook , Ted Morgan .

Intr-un interviu, acesta a declarat ca "noul X2 de la Sony Ericsson va rula sistemul de operare Windows Mobile si va folosi tehnologie Google pentru a localiza o persoana". Compania Skyhook este cea care furnizeza WPS-uri (wireless access point) pentru iPhone si iPod Touch.

Doar concepte

Pana acum Sony Ericsson XPERIA X2 a aparut doar sub forma de concepte. Unii fani au realizat versiuni ale modelului care ruleaza Symbian. Sursa principala de idei este comunicatea online Esato . Modelul cu Symbian ar trebui sa aiba ecran tactil , memorie interna foarte mare si o camera foto de 8 MP.

Un alt concept al lui X2 a fost creat de utilizatorul Sealover94 din aceeasi comunitate. Terminalul sau prezinta un Sony Ericsson XPERIA care ruleaza sistemul de operare Android. Aceast telefon ar avea ecran tactil, memorie interna mare si o camera foto decenta, tastatura virtuala si interfata rapida.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea