Stiinta & Tehnologie

# galaxy S8 #lansare Samsung Galaxy S8 # Samsung Galaxy S8 #smartphone

A fost lansat Samsung Galaxy S8! Cu ce vine nou fata de precedentele telefoane

Samsung Galaxy S8 a fost lansat. Noul telefon cu un design atractiv, se anunta a fi cel mai performant telefon creat de Samsung. Galaxy S8 vine cu spectaculosul ecran Infinity Display, ecosistemul interconectat de servicii si o interfata inteligenta. Iata ce aduce nou smartphone-ul.

 

Noul Samnsung are un design hardware inedit si le ofera utilizatorilor o noua modalitate de interactiune cu telefoanele lor, avand o multitudine de servicii si aplicatii noi, cat si uimitorul Infinity Display, ce ofera o experienta de vizionare fara precedent.

"Samsung Galaxy S8 revolutioneaza categoria smartphone-urilor, in ceea ce priveste design-ul si serviciile, oferind noi posibilitati de a experimenta lumea. Galaxy S8 este dovada efortului nostru de a recastiga increderea voastra prin redefinirea posibilitatilor in conditii de siguranta. Acesta reprezinta o noua etapa pentru smartphone-urile Samsung" a declarat DJ Koh, presedinte Mobile Communications Business, in cadrul Samsung Electronics.

Noul Galaxy S8 are la baza cunostintele specializate Samsung de a crea un design uimitor si dispozitive inovatoare. Disponibil in doua versiuni, de 5.8 inchi si 6.2 inch, Infinity Display-ul si design-ul fara margini formeaza o suprafata neteda, fara limite, fara butoane sau margini dure. Rezultatul il reprezinta o experienta de vizionare fara intreruperi si posibilitatea de a realiza mai multe lucruri simultan. Design-ul compact al noului Galaxy S8 permite utilizarea acestuia cu o singura mana, iar cu ajutorul stratului Corning Gorilla Glass 5 atat pe partea frontala, cat si pe partea din spate, asigurand durabilitatea si finisajul la standarde inalte de calitate.

In plus fata de noile inovatii in design, Samsung continua sa ofere tehnologie inovatoare utilizatorilor, incluzand urmatoarele:

  • Camera premium: Noul Galaxy S8 este echipat cu o camera frontala avansata de 8MP F1.7 cu functia smart autofocus. Camera principala de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel ajuta in conditii de luminozitate scazuta, zoom si fotografii anti-blur, avand procesare imbunatatita a imaginilor.
  • Performante puternice: imbinand performante ridicate si conectivitate, Galaxy S8 este primul din industrie care dispune de un procesor 10nm, avand o viteza imbunatatita si eficienta maximizata. De asemenea, suporta pana la 1Gbps prin intermediul functiilor integrate gigabit LTE si gigabit Wi-Fi ready, ceea ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a descarca fisiere indiferent de marimea acestora.
  • Divertisment: Fiind primul dispozitiv mobil ce a obtinut certificarea MOBILE HDR PREMIUMTM de catre UHD Alliance, Galaxy S8 ofera aceleasi culori vibrante si contraste pe care producatorii de filme au avut intentia sa le foloseasca in emisiunile preferate. Aditional, Galaxy S8 ofera experiente de gaming inedite, avand atat tehnologie grafica superioara, cat si jocuri disponibile pe Game Pack, inclusiv cele suportate de Vulkan API.
  • Standard global in securitatea mobila: Noul Galaxy S8 are integrata platforma Samsung Knox, o platforma de inalta-securitate. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S8 ofera o selectie vasta de tehnologii biometrice, ce includ scanarea amprentei, scanarea irisului si recunoasterea faciala, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege metoda potrivita de securizare.

Noul Galaxy S8 va include si specificatiile fundamentale Galaxy pe care utilizatorii le apreciaza, precum: IP68 rezistenta la apa si praf, Suport MicroSD pana la 256GB, Always-on display si incarcare wireless si fast-charging.

Noile casti de inala performanta produse de AKG by Harman, ofera o calitate de sunet imbatabila, fara sa compromita audio-ul. Acestea vor fi incluse in cutie, ca accesorii. Aceste casti vor avea un canal hibrid comfortabil pentru o mai buna anulare a zgomotului de fundal si vor fi produse dintr-un material metalic, care nu se incurca.

Mai mult, Samsung Galaxy S8 a lansat si noul Gear VR Controller, dezvoltat de Oculus. Activand, in mod convenabil, controlul si navigatia cu o singura mana, controller-ul ofera o mai buna interactiune de miscare prin accesarea continutului VR interactiv. Galaxy S8 va fi, de asemenea, conectat cu noul Gear 360 pentru a crea video-uri 4K la 360 grade si fotografii de 15MP.

Galaxy S8 va fi disponibil spre vanzare in Europa incepand cu 28 Aprilie. Va fi disponibil intr-o paleta bogata de culori, printre care se numara Midnight Balck, Orchid Gray si Arctic Silver.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea