Stiinta & Tehnologie

#smartphone #telefonul anului #HTC One #congres barcelona #smartphone 2013

A fost desemnat smartphone-ul anului 2013. Alegerea te va surprinde!

Premiile Global Mobile Awards, decernate in cadrul Congresului Mondial de Telefonie Mobila de la Barcelona, si-au desemnat castigatorii. In pofida faptului ca Apple si Samsung domina piata actuala a smartphone-urilor, titlul de "cel mai bun telefon al anului 2013" i-a revenit unui gadget al unui alt competitor.

Este vorba despre HTC One, considerat de juriul alcatuit din 175 de analisti, jurnalisti si experti in domeniu drept cel mai performat smartphone al anului trecut, noteaza yoda.ro.

"A fost unul dintre cele mai avansate smartphone-uri din 2013. Designul si interfata au oferit utilizatorilor o experienta diferita, care s-a facut remarcata fata de concurenta", si-a motivat juriul de experti decizia.

In cursa pentru premiul cel mare au mai intrat si iPhone 5S si Samsung Galaxy S4, principalii favoriti, alaturi de Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 3 si LG G2.

La categoria "cea mai buna tableta a anului 2013", marele castigator a fost iPad Air, tableta ultraperformanta a celor de la Apple.

Foto: theonlinecentral.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea