Stiinta & Tehnologie

#telefon #Pixavi Impact X #telefon rezistent explozii

A fost creat telefonul care rezista la explozii. Uite cum arata!

Au fost create telefoane rezistente la zgarieturi, la cazaturi, la praf, care pot fi scufundate fara probleme in apa, dar un telefon rezistent la explozii sau care sa functioneze in conditii de temperaturi extreme abia acum apare pe piata.

Norvegienii au creat Pixavi Impact X, un telefon construit pentru cei care lucreaza in conditii dure, scrie evz.ro. Pe langa faptul ca rezista foarte bine la praf, apa, soc sau zgarieturi, asa cum o fac deja o multime de telefoane de pe piata, Impact X ofera rezistenta la explozii. Telefonul functioneaza si la temperaturi extreme, de minus 20 de grade Celsius si de 45 de grade Celsius, spre deosebire de restul aparatelor de pe piata. In plus, acest gadget poate fi folosit chiar si cu manusi.

Pixavi Impact X are un ecran de 4,3 inci, doua camere foto de 8 megapixeli care pot filma in rezolutie Full HD si au un spatiu de stocare de 32 GB. Telefonul cantareste 200 de grame. Compania norvegiana care il produce nu a anuntat deocamdata pretul si nici data la care il va scoate pe piata pentru publicul larg.

Sursa foto: digitaltrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea