Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #joc #apple #ipod touch #iphone #touch pets dogs

A fost anuntat Touch Pets Dogs pentru iPhone

Jocul de simulare, Touch Pets Dogs , a fost anuntat oficial de catre producatorii de la ngmoco.

Reprezentantii companiei au mai declarat ca Touch Pets Dogs va fi disponibil atat pentru terminalul iPhone cat si pentru playerele muzicale iPod Touch .

Cine se ocupa de joc


Unul din cei care lucreaza la joc este Andrew Stern de la o alta companie cu renume in industrie, Stumptown Game Machine.

Aceasta a declarat ca Touch Pets Dogs va combina placerea de a avea grija de un animal cu interactivitatea pe care utilizatorul o are cu un asemenea joc.

Touch Pets Dogs mai dispune de o retea sociala completa, realizata special pentru iPhone si  iPod Touch.

Cum se joaca

Jucatorul va trebuie sa adopte un catel. Dupa aceasta operatiune, animalul virtual va avea nevoie de ingrijire si afectiune. Utilizatorul va controla catelul prin atingerea ecranului. Aceasta mai are posibilitatea sa se intalneasca cu alti jucatori si animalele lor virtuale.

Jucatorii care detin animale de aceeasi rasa sau asemanatoare au sanse mai mari de a relationa. Viata animalelor virtuale continua si daca stapanul este offline sau online. Cateii pot fi personalizati cu diferite accesorii canine si jucarii.

Touch Pets Dogs este continuarea unui alt titlu de succes a companiei, Rolando. Noul joc va fi disponibil din primavara lui 2009. Pretul nu a fost inca anuntat de companie, dar Touch Pets Dogs va putea fi descarcat din App Store .

Demo al jocului Touch Pet Dogs pentru iPhone si iPod Touch

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea