Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #entry-level #lg kp152

A fost anuntat telefonul LG KP152

Noul terminal LG, modelul KP152 s-a lansat in "tacere" fara prea multa valva, asemenea unui alt telefon recent anuntat de compania coreeana, LG KS500 .

In prezent, noul telefon se afla doar pe site-ul oficial al LG din Brazilia.

Entry-level care arata bine

Terminalul LG KP152 este un clamshell care face parte din clasa de telefoane entry-level. In acest caz specificatiile tehnice ale terminalului nu vor fi prea generoase.

Astfel, LG KP152 este un telefon tri-band pentru retele GSM si va suporta un maxim de conectivitate GPRS.

Nu se stie marimea sau rezolutia ecranului, dar acesta va avea 65.000 de culori si camera foto din dotare este modesta, doar rezolutie VGA. Terminalul masoara 88 x 47 x 17,3 mm si cantareste numai 80 de grame.

Cate putin din fiecare

Telefonul LG nu are player muzical incorporat, dar are radio FM. KP152 nu va suporta trimitere de e-mail-uri ci doar mesaje SMS si MMS.

Bateria telefonului va fi una standard Litiu-Ion cu o capacitat de 800 mAh care va rezista in modul standby pana de 350 de ore si pana la 3 ore jumatate de convorbiri.

In prezent nu se stie exact unde va fi lansat, dar se poate ca telefonul sa ajunga in magazinele din Europa anul acesta si cele din Rusia la inceputul anului viitor.

LG KP152 va fi dinsponibil in cel putin doua culori, negru si rosu, si va costa in jur de 100 de dolari americani.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea