Stiinta & Tehnologie

#reuniune #duster #februarie #fani duster

A doua reuniune a fanilor Duster se organizeaza in februarie

La jumatatea lunii februarie, fanii automobilului Dacia Duster sunt invitati la a doua reuniune nationala in localitatea Bolboci-Moroieni, judetul Dambovita. Organizatorii anunta concursuri cu premii importante, constand in accesorii originale ale marcii autohtone.

In weekendul 17-19 februarie 2012, posesorii de Dacia Duster pot participa la actiunile speciale organizate de Asociatia Club Duster. Este vorba despre probe de viteza si indemanare pe teren inzapezit, parade, caravane de teren montat si ateliere tematice.

Cei interesati se pot inscrie pe Asociatiaduster.ro si forumduster.ro, unde gasesc si informatii suplimentare despre modalitatea de participare si premiile puse la bataie. Termenul limita de inscriere este 7 februarie.

In anul 2012, Dacia Duster a vandut in Romania 7.252 de unitati, clasandu-se pe locul doi pe piata achizitiilor Dacia dupa veteranul Logan. In strainatate, acelasi model Dacia a fost cumparat in 230.000 de exemplare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea