Stiinta & Tehnologie

#protejare telefon #husa telefon #husa

5 motive pentru a-ti proteja telefonul cu o husa

Utilizatorii de smartphone-uri cresc in numar de la o zi la alta. Daca unii prefera modele practice si utile, fara specificatii tehnice ultra-performante, altii se doteaza cu cele mai noi aparitii de pe piata - smartphone-uri de ultima generatie, cu functionalitati si optiuni extinse.

Exista un numitor comun intre cele doua categorii: nevoia de protectie. Indiferent de marca sau modelul smartphone-ului, pentru o durata de viata prelungita si pentru a evita semnele de uzura aparute in urma scaparilor sau izbirilor telefonului, fiecare proprietar alege solutii precum huse si folii de protectie.

"De ce sa aleg o husa de protectie? Sunt o persoana responsabila si voi avea grija de telefon" - o astfel de replica o dau acei utilizatori de smartphone-uri care nu sesizeaza importanta nevoii de protectie a gadget-urilor ultra-sensibile. Cele 5 motive pentru care ai nevoie de o husa si de o folie de protectie sunt enumerate in continuare.

1. Smartphone-urile sunt realizate din materiale sensibile

Chiar daca telefonul are un cadru metalic, contine si elemente de plastic si tot mai multa sticla. Producatorii spun ca rezistenta este sporita la fiecare model scos pe piata, insa situatia nu sta chiar asa: un singur soc cauzat de scaparea pe gresie sau ciment, chiar si de la o distanta de 50 cm, poate provoca spargerea sau craparea sticlei si plasticului.

Cea mai buna solutie este accesorizarea telefonului cu o folie de protectie pentru display si cu o carcasa sau husa - fie din piele, fie din plastic sau metal - care sa te faca sa stai mai linistit in aceasta privinta.

2. Se mai intampla si accidente

Oricat de responsabil si de atent ai fi, accidentele se mai intampla. Poate ca nu din vina ta, poate altcineva te va ciocni intamplator, in timp ce mergi pe strada cu telefonul in mana. Un singur astfel de accident este suficient pentru ca sticla sau alte elemente ale telefonului sa se sparga.

3. Husele au si rol estetic, nu doar de protectie

Contrar parerii din citatul de mai sus, husele si carcasele smartphone disponibile pe piata vin in modele variate, pentru a multumi exigentele oricarui utilizator.

Poti gasi husa perfecta pentru telefonul tau, in culorile, materialele si stilul dorit, in numeroase magazine fizice si online. In aceasta din urma categorie se incadreaza si oau.ro - o veritabila fabrica de accesorii smartphone care propune o diversitate de solutii de protectie - in egala masura estetice - pentru toti utilizatorii.

4. Reparatiile sunt costisitoare

In situatia in care noul tau smartphone a suferit un accident, poti sa constati ca inlocuirea sticlei sau a display-ului ajunge sa te coste cateva sute de lei.

O singura clipa de neatentie este suficienta astfel pentru a-ti face o gaura destul de consistenta in buget.

5. Husele sunt accesibile ca pret

Daca tot ai investit cateva sute sau mii de lei intr-un smartphone, de ce sa nu iti protejezi investitia cu cateva zeci de lei, cumparand o husa si o folie de protectie?

Magazinul online sus-numit iti poate oferi solutia perfecta: un raport calitate-pret excelent pentru orice produs comercializat. In acest fel investitia ta va fi protejata, iar in cazul in care vei dori la un moment dat sa vinzi telefonul, vei obtine un pret mai bun, intrucat semnele de uzura for fi minime.

Aceste 5 motive sunt mai mult decat suficiente pentru a convinge orice utilizator de smartphone sa isi accesorizeze telefonul corespunzator. Pentru a evita sa pierzi bani inutil datorita unui accident nefericit si pentru a-ti proteja investitia intr-un smartphone de ultima generatie, alege husele si foliile de protectie cele mai potrivite cu gusturile tale.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea