Stiinta & Tehnologie

400.000 de iPhone-uri crack-uite in reteaua China Mobile

In-Sat, o firma de cercetare a pietei, a raportat ca China Mobile , cel mai mare provider de servicii wireless al tarii, a afirmat ca a descoperit 400.000 de iPhone-uri Apple deblocate, care foloseau serviciul retelei sale mobile la sfarsitul anului 2007, acest numar reprezentand 10 procente din dispozitivele touchscreen vandute la acea vreme.

Nefiind inca disponibil oficial pe piata din China , antreprenorii priceputi au cumparat sute de mii de iPhone-uri din SUA si Europa, apoi au deblocat sistemul de operare pentru a permite ca dispozitivul sa fie utilizat in orice retea GSM, a afirmat In-Sat.

Spre deosebire de SUA unde piata smartphone-urilor este destul de limitata si utilizatorii business concentrati, China este o piata pentru consumatorul individual orientat catre divertisment . Utilizatorii de dispozitive mobile din China cumpara smartphone-uri pentru divertisment si pentru aplicatiile de acces mobil la Internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea