Stiinta & Tehnologie

#rezolutii tehnologice 2015 #rezolutii 2015 #smartphone #facebook

3 rezolutii tehnologice pe care sa le adopti in 2015

Nu te descurci prea bine in cercurile sociale, dormi prost, iar atentia ta distributiva lasa de dorit? Abuzul de tehonologie poate fi cauza acestor probleme, avertizeaza specialistii. Stabileste-ti urmatoarele rezolutii pentru 2015 si iti vei transforma smartphone-ul, computerul si contul de Facebook, din dusmani, in prieteni.

 

1. Telefonul la masa, interzis!

Cand infuleci pe fuga mancarea de la pranz in timp ce postezi fotografii pe Instagram cu spaghetele comandate risti atat o indigestie, cat si o ingrasare in timp. Lasa-ti mintea sa se odihneasca cand iei masa si pune telefonul deoparte!

 

2. Notificarile dese, dezactivate!

Cand telefonul iti emite cate o alerta la fiecare 3 minute, ai toate sansele sa iti petreci 90% din zi manevrandu-l. Recapata controlul asupra propriei vieti si dezactiveaza notificarile inutile, care iti distrag atentia constant.

3. Postarile pertinente, obligatorii

Reputatia ta online iti influenteaza major imaginea in viata reala, asa ca din 2015, fa o regula ca tot ce postezi pe internet sa fie pertinent si decent. Daca ai mesaje de transmis unui grup special de persoane, organizeaza-ti prietenii in functie de interese, astfel incat sa ajungi mereu la publicul-tinta (si sa nu ii deranjezi cu notificari pe cei dezinteresati de informatiile tale).

Sursa foto: paulakotowicz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea