Stiinta & Tehnologie

#telefon #poze #tehnologie #obiceiuri #tableta

3 obiceiuri enervante incurajate de tehnologie

Tehnologia a devenit parte a vietii tale cotidiene si nici nu concepi sa traiesti fara un smartphone, o tableta sau un laptop. Din nefericire, odata cu ea, s-au dezvoltat si anumite obiceiuri enervante, de care te lovesti zilnic. Iata trei dintre ele, enumerate de revista Time.

1. Conversatiile telefonice cu voce tare in public

Nimic nu este mai enervant decat sa te afli intr-un autobuz, metrou sau in orice alt loc public si sa auzi o persoana care vorbeste la telefon extrem de tare incat poti intelege clar ce spune chiar si de la o distanta foarte mare.

2. Pozele facute cu tableta

O poza facuta cu o tableta te va face sa arati ciudat. Tableta este un fel de laptop mai mic, iar scopul ei principal nu este acela de a fi folosita ca o camera foto. Evita pe cat posibil sa faci poze cu tableta, fiindca nu vei reusi decat sa te faci de ras si sa ii incomodezi pe cei din jur.

3. Distribuirea de poze fara permisiune

Un alt obicei enervant al multora este sa acela de a pune poze pe propriul lor cont cu alte persoane, fara a obtine permisiunea lor in prealabil. Din pacate, foarte multi utilizatori de Facebook si nu numai fac asta, etichetand chiar persoanele respective.

Sursa foto: gadgeterija.tportal.hr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea