Stiinta & Tehnologie

#carnet conducere #scoala soferi #permis auto #masina

3 masini pe care le poti conduce fara permis

Vrei o masina, dar nu ai permis? Nu este nicio problema. Pe piata exista suficiente masini care pot fi conduse fara permis, iar playtech.ro le trece in revista. Iata cateva dintre acestea, care nu sunt doar frumoase, ci vin si in variante diferite: clasic, sport, au un consum mic, iar pretul porneste de la 9.800 de euro. Deloc rau, nu-i asa?

Bellier Jade Classic are un motor diesel cu o capacitate cilindrică de 523cm cubi si 5,4 CP. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 45km/h. Are mai putin de 400 de kilograme, iar consumul este de 3,2 l la suta. Pretul: 9.900 de euro. 

Aixam Coupe are un motor cu o capacitate cilindrică de 400cm³ care dezvoltă, la fel ca modelele precedente, 5,4 cai putere. Astfel, viteza maximă este de 45km/h. Pretul porneste de la 9.800 de euro si creste in functie de optiuni.

Chatenet CH26 are un motor cu o capacitate cilindrică de 523cm³, care dezvoltă 5,4CP. Viteza maximă este de 45km/h, iar consumul este de 3 litri pentru fiecare 100 de kilometri. Pretul: putin peste 13.000 de euro.

Care este preferata ta?

Foto: hepta.ro, playtech.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea