Stiinta & Tehnologie

#ce nu stiai #smartphone #samsung

3 lucruri pe care probabil nu le stiai despre Samsung-ul tau

Samsung si-a surprins intotdeauna clientii. De la utilizatorii de tablete si smartphone-uri si pana la televizoare si laptop-uri, cu totii s-au aratat mai mult decat multumiti de performantele aparatelor Samsung.

Calitatea vizuala este una dintre cele mai proeminente ale produselor Samsung, alaturi de tehnologiile performante folosite, aspectul placut, confortul oferit si beneficiile pe care le pune la dispozitie. In consecinta, rezultatele arata, conform Fortune.com, ca Samsung ocupa in prezent locul 15 in topul celor mai bine vandute brand-uri din lume. Asta inseamna ca se afla la doar 6 locuri distanta fata de Apple (cel mai bine vandut telefon din lume), ceea ce il situeaza pe locul doi in topul vanzarilor de smartphone-uri pe Pamant.

Cu un profit mai mare decat al companiilor Ford Motor si Amazon, Samsung este cu siguranta un brand cu greutate in lumea IT, iar standardele produselor sale sunt demne de acest titlu, ridicandu-se in permanenta la cele mai inalte nivele.

Recent, Samsung a lansat cele mai performante modele de smartphone-uri din istoria acestui brand, incepand de la Samsung S5, S6 si S6 Edge si pana la S7, S7 Edge, S8 si S8 Plus. Daca esti posesorul unuia dintre aceste modele de Samsung, cu siguranta esti foarte multumit de camera mai mult decat decenta pe care o folosesti mereu pentru a imortaliza cele mai pretioase momente si amintiri, de procesorul cu frecventa inalta care iti permite sa rulezi multiple aplicatii simultan fara intreruperi, sau de calitatea HD si HQ a imaginii si respectiv a sunetului in momentul in care vizionezi filmele tale preferate.

Insa cu toate acestea, s-ar putea sa nu te bucuri la maxim de potentialul Samsung-ului tau. De ce? Ei bine, ramai cu noi si citeste in continuare ceea ce urmeaza. Vei afla 3 lucruri pe care probabil nu le stiai inca despre Samsung-ul tau si care, dupa ce le vei afla, te vor ajuta sa intelegi si mai bine ce telefon cu adevarat inteligent detii!

1. Samsung S7 Edge este rezistent la apa

Samsung S7 Edge este unul dar nu singurul dintre modelele Samsung care dovedesc o rezistenta crescuta la apa si praf. Alaturi de S7 Edge, telefoanele Samsung Galaxy S7, S6, S6 Edge si S5, se bucura de aceeasi proprietate care iti permite sa mergi cu telefonul prin ploaie fara a-i afecta functiile. Chiar si dupa un test in care Samsung S7 Edge a stat in apa pentru 30 de minute, nimic nu a fost deteriorat in acest smartphone. Ecranul si touchscreen-ul, precum si celelalte componente, au ramas intacte si complet functionale la potential maxim, datorita materialelor calitative din care este realizat acest model. De asemenea, S7 Edge se face remarcat si prin design-ul extrem de estetic de care dispune. A fost folosit lipici si banda adeziva in interior, pentru ca bateria, slot-ul card si cartela sa nu fie afectate de apa, iar aspectul exterior sa nu fie ingreunat de un capacel special care sa le izoleze si protejeze impotriva apei, iar pentru difuzor s-a folosit o membrana care permite circulatia aerului dar nu si a apei.

2. Husele Samsung sunt printre cele mai des modernizate

Fiind al doilea cel mai popular si mai apreciat smartphone din lume, Samsung beneficiaza si de o uriasa atentie din partea producatorilor de huse de telefoane. In consecinta, atunci cand vei cauta Huse pentru Samsung, vei da peste o sumedenie de huse care dispun de cele mai noi tehnologii pentru a-ti proteja dar si stiliza telefonul: de la huse cu regenerare automata pana la huse cu sensibilitate termica sau full cover. Husele Samsung sunt foarte des modernizate si imbunanatite, pentru ca tu sa ai mereu o experienta unica atunci cand tii telefonul in mana!

3. Iti poti incarca smartphone-ul Samsung cu tehnologie wireless

O inovatie noua in randul telefoanelor este incarcarea acestora cu tehnologie wireless. Cu Samsung, poti scapa de incarcatoare cu fire si cabluri USB si te poti bucura de o incarcare wirless a telefonului tau, cu ajutorul unei tehnologii magnetice care permite ca bateria telefoului tau sa se incarce 100% atunci cand se afla in apropierea incarcatorului specializat. Destul de comod, nu-i asa, avand in vedere ca poti viziona videoclipuri pe telefon in timp ce se alimenteaza pozitionat pe incarcatorul wirless ca pe un stativ special?

Acum ca ai aflat aceste lucruri incredibile despre telefonul tau, care acum cu doar cativa ani in urma ar fii apartinut de domeniul stiintifico-fantasticului, mai mult ca sigur esti foarte mandru/mandra de Samsung-ul pe care il detii - si asa si trebuie sa fii! Si pentru ca stim cat de mult iti pretuiesti telefonul, intelegem de asemenea si cat de mult iti doresti sa il protejezi impotriva oricaror factori care ar putea sa ii cauzeze turbulente sau probleme. Husele si foliile de protectie sunt cel mai important accesoriu pentru Samsung-ul tau, deoarece ti-l vor proteja in orice moment impotriva cazaturilor.

Magazone.ro iti sta la dispozitie cu cele mai noi si premium huse Samsung, special concepute pentru diversele modele ale acestui brand, pentru a se potrivi perfect in dreptul butoanelor si al camerei, protejandu-ti smartphone-ul si simultan facilitandu-ti accesul la toate dotarile acestuia. Totodata, magazinul nostru online iti ofera si o gama larga de accesorii pentru Samsung precum incarcatoare, folii, casti, baterii portabile si altele. Viziteaza site-ul magazone.ro si alege ce e mai bun pentru Samsung-ul tau!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea