Stiinta & Tehnologie

#romania #civic sedan #accord #honda

2010 - Anul Honda in zodiacul auto

Honda Trading Romania anunta lansarea campaniei nationale 2010 - Anul Honda in zodiacul auto, ce ruleaza incepand cu ianuarie 2010.

Campania este sustinuta de o componenta online puternica, in statiile Rompetrol din toata tara, materiale in centrele dealerilor si beneficiaza de o prezenta semnificativa pe principalele posturi de radio din Romania.

"Dorim sa incepem anul cu o serie de oferte atractive – astfel, plecand de la o pozitionare clar definita am creat un concept incitant, optimist, care sa poata exprima cat mai concret propunerea noastra. Campania realizata si implementata de noi, in colaborare cu Infinit Solutions, se inscrie in liniile de comunicare ale marcii, aratand inca o data atentia permanenta pe care Honda o acorda clientilor sai"
, spune Ovidiu Repanovici – Sales&Marketing Director Honda Trading Romania.

Nativii cu ascendent in zodia Honda beneficiaza de cele mai sigure predictii ale anului: in casa banilor se anunta un leasing profitabil prin oferta UniCredit, iar vestile despre sanatatea masinii tale sunt imbucuratoare. Astrele iti surad cu Anul Honda in zodiacul auto, de aceea Honda te intampina cu un cadou irezistibil la fiecare achizitionare Accord sau Civic Sedan .

Pe langa oferta deja disponibila, cei care doresc sa achizitioneze un model Accord sau Civic Sedan beneficiaza de vouchere de combustibil (1000 litri pentru Honda Accord si 500 litri pentru Honda Civic sedan), valabile in toata reteaua Rompetrol, intretinere gratuita timp de 3 ani sau 60.000 de km si cel mai important, un leasing profitabil cu dobanda de numai 3,5%, cu un timp record de analiza a dosarului.

Cititi mai multe pe Auto.ro     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea