Stiinta & Tehnologie

2005 - un an dezastru pentru Cosmote Romania

Comp
ania a incheiat anul 2005 cu pierderi operationale inainte de plata impozitelor (EBITDA) de 20 milioane de euro, in crestere cu circa 79% fata de 2004 , in timp ce numarul de clienti s-a situat la aproape 49.000 de persoane.

Anul trecut, veniturile operatorului au totalizat opt milioane de euro, in crestere cu 20% fata de anul anterior. Numai in ultimul trimestru al anului precedent, veniturile Cosmote Romania veniturile operationale s-au ridicat la 3,5 milioane de euro, comparativ cu 1,3 milioane de euro in perioada similara a anului 2004.

In privinta numarului de clienti, compania a inregistrat un declin puternic pe parcursul anului trecut, recuperand insa la finele intervalului, dupa relansarea operatiunilor. La finele lui 2004, operatorul CosmoRom, in prezent Cosmote Romania, avea 87.497 clienti, din care 29.487 abonati . Numarul total al utilizatorilor serviciilor companiei a ajuns, in decembrie 2005, la 48.934.
  •   2006-07-26
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.