Social

Zone pe care omitem sa dam cu crema de protectie solara

In noul sezon , creme cu sunt vitale pentru a ne apara de razele ultraviolete si de cancerul de piele.

De obicei, crema se „administreaza” pe maini, picioare, trunchi si fata. Specialistii au constatat ca zonele neglijate sunt parul, parte opusa talpii piciorului, ceafa, zonele de langa urechi si obrajii. Persoanele cu chelie obisnuiesc sa se dea cu crema pe cap sau sa poarte o palarie .

Insa, persoanele cu nu au acest obicei, desi prezinta un risc crescut de expunere la razele UV. De aceea, este bine sa va dati cu crema pe cap. Cel mai indicat este sa folositi crema sub forma de spray. In al doilea rand, nu uitati de zonele de langa urechi. Multe persoane sufera arsuri in zona tamplelor si in fata urechilor.

Acest lucru se intampla pentru ca aplicare cremei porneste de langa nas. Este recomandat ca atunci cand va dati cu crema de protectie sa aplicati pe mai multe zone ale fetei si apoi sa intindeti uniform pe toata suprafata. O alta zona omisa este ceafa.

Aceasta zona este foarte importanta, mai ales la oamenii care au parul scurt. La aceste persoane parul nu poate proteja zona expusa. De asemenea, si gatul trebuie protejat. Pielea din aceasta zona este mult mai sensibila fata de cea de pe fata si imbatraneste mai repede.

O alta zona afectata este cea opusa talpii piciorului. Multe persoane uita aceasta zona, desi vara este sezonul sandalelor si al papucilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea