Social

#zona ultracentrala bucuresti #zona pietonala bucuresti #zona pietonala

Zona ultracentrala a Bucurestiului ar putea fi declarata pietonala o zi pe luna

Zona ultracentrala a Bucurestiului ar putea fi declarata pietonala o zi pe luna, iar vehiculele RATB ar urma sa fie dotate cu locuri de parcare pentru biciclete.

Anuntul a fost facut cu ocazia conferintei Viitorul Mediului de Ioana Suteu, reprezentant al Directiei de Mediu din Primaria Generala.

"Masurile vizeaza sectorul de transport, spatiile verzi si zona de salubrizare. In domeniul traficului ne focalizam pe infrastructura RATB. Emisiile trebuie sa fie la standardele impuse in prezent. Mijloacele RATB vor fi dotate cu posibilitati de parcare a bicicletelor", a spus Suteu.

"Intentionam sa amplasam parcari la limita administrativa a orasului pe care sa le corelam cu transportul in comun. Printre obiective se mai numara un sistem public de inchiriere a bicicletelor, extinderea zonei centrale si declararea zonei ultracentrale a Bucurestiului zona pietonala pentru o zi pe luna", a adaugat reprezentantul Directiei de Mediu.

Sursa foto: infoconstructii.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea