Social

Zilele teatrului romanesc la Istanbul: turneul Teatrului Elvira Godeanu Targu Jiu

In zilele de 26 si 28 mai, incepand cu ora 20.00, trupa Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Targu Jiu , condusa de actorul Marian Negrescu, ofera publicului turc doua spectacole din stagiunea 2007-2008 . Pe scena Teatrului Muammer Karaca din inima Istanbulului, actorii romani vor interpreta piesa Femeia ca un camp de lupta in Bosnia de Matei Visniec , in regia lui Radu Olareanu si Balera, un spectacol apartinand lui Achille Roselletti.

Initiativa a Studioului de Arte si Comunicare Bosphorus al Asociatiei Solidaritarii Romane din Istanbul , Zilele teatrului romanesc la Istanbul se afla la cea de-a doua editie, in acest an fiind sprijiniti in organizare de catre Institutul Cultural Roman Dimitrie Cantemir -Istanbul. Evenimentul se desfasoara in paralel cu cea de-a XVI-a editie a Festivalului International de Teatru Istanbul (15 mai-4 iunie), organizat de Fundatia Istanbul pentru Arta si Cultura, informeaza ICR Istanbul.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea