Social

Zidane isi va incheia cariera in 2005

Coordonatorul de joc al echipei spaniole de fotbal Real Madrid , internationalul francez Zinedine Zidane , a confirmat marti ca isi va incheia cariera in 2005, odata cu expirarea contractului cu clubul madrilen, relateaza AFP.

"Mai am doi ani de contract cu Real Madrid, iar pana atunci voi juca cat mai bine cu putinta, indiferent de competitie ", a declarat Zidane , campion mondial /1998/ si european /2000/ cu selectionata "Cocosului galic", dupa antrenamentul matinal efectuat de Real Madrid la Kunming.

"Dupa acesti doi ani, eu ma voi retrage linistit", a adaugat jucatorul francez de origine algeriana, in varsta de 31 ani, care lasase sa se inteleaga in urma cu un an ca turneul final al Campionatului European din Portugalia va fi ultima sa competitie in calitate de international.

Zidane si coechipierii sai, printre care vedetele David Beckham, Luis Figo si Ronaldo, se afla pentru trei saptamani intr-un in Asia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea