Social

#zi libera profesori #zi libera elevi #Ziua internationala a educatiei #zi libera

Zi libera pentru elevi si profesori pe 5 octombrie

Elevii si profesorii vor sarbatori Ziua internationala a educatiei luni, 5 octombrie, stand acasa.

Potrivit ordinului ministrului educatiei privind structura anului scolar 2015-2016, unitatile de invatamant si inspectoratele scolare vor marca prin manifestari specifice, organizate in timpul programului de lucru, ziua de 5 octombrie – Ziua internationala a educatiei si ziua de 5 iunie – Ziua invatatorului, conform planificarilor existente la nivelul fiecarei unitati de invatamant preuniversitar.

Conform Contractului Colectiv de Munca valabil la nivelul grupului de unitati al Inspectoratului scolar al Municipiului Bucuresti, ziua de 5 octombrie 2015 este zi nelucratoare. Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti a trimis o adresa cu aceasta informare in data de 24 septembrie catre conducerile unitatilor de invatamant preuniversitar de stat de la nivelul Municipiului Bucuresti. Aceasta inseamna ca ziua nu este platita, iar activitatile care se desfasoara sunt pe baza de voluntariat. Ramane la latitudinea fiecarei unitati de invatamant sa decida cum va marca Ziua Internationala a Educatiei.

Mai multe scoli din Bucuresti si-au anuntat deja elevii ca luni sa stea acasa. 

Sursa foto: observator.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea