Social

#suspendare zboruri #zboruri oprite #tari europene

Zborurile catre mai multe tari europene, oprite din nou

Zborurile catre mai multe tari din Uniunea Euopeana si nu numai au fost suspendate. Wizz Air si Tarom au anuntat suspendarea mai multor curse din cauza cresterii masive a infectarilor cu noul coronavirus.

 

Astfel, legaturile aeriene cu tarile care au un coeficient de infectare cu noul coronavirus, mai mare decat cel raportat de Romania la o suta de mii de locuitori au fost suspendate. Este posibil ca in viitor sa fie suspendate si alte zoboruri, in functie de evolutia epidemiologica, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Potrivit ministrului, in categoria tarilor care raporteaza mai multe cazuri de infectare decat Romania intra Portugalia si Suedia.

In acelasi timp, Bode a precizat ca in prezent sunt doua state membre ale Uniunii Europene – Austria si Slovacia – care au decis sa rupa legaturile aeriene cu Romania din cauza ratei marei de infectare din tara noastra.

”La nivelul Uniunii Europene, in prezent, nu putem zbura in Austria si Slovacia si nu permitem efectuarea de zboruri spre si dinspre Portugalia si Suedia, aceste doua tari au un coeficient ai mare (de infectare cu noul coronavirus – n.r.) decat al Romaniei”, a afirmat ministrul Transporturilor, potrivit stirileprotv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea