Social

#ninge de revelion #vremea de Revelion #prognoza meteo

Zapada de Revelion? Ce surprize ne rezerva vremea

Ultimele zile ale anului 2016 aduc temperaturi scazute, anunta meteorologii. Si ninsorile slabe isi vor face aparitia! Iata prognoza pana in 2017!

Joi, cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi in jumatatea de est a teritoriului si la munte, unde local si temporar va ninge slab. Vantul va avea intensificari in zona montana, viscolind si spulberand zapada, dar si in Moldova, Baragan, Dobrogea, iar izolat si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade in estul Transilvaniei si 5 grade in Oltenia. Noaptea, in vestul si centrul tarii, izolat vor fi conditii de ceata si chiciura.

Si in Capitala, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros si, trecator, isi vor face aparitia cativa fulgi de nea. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade.

Vineri, vremea va fi geroasa dimineata si noaptea indeosebi in nordul si centrul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 grade in estul Transilvaniei si 3 grade in Oltenia. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice si sud-estice, unde local va ninge slab. Dimineata si mai ales noaptea, in regiunile intracarpatice se va semnala ceata si chiciura.

In Capitala. cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in cursul zilei, cand vor fi conditii de fulguiala. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -6 grade. Vantul va sufla slab si moderat.

Sambata, vreme rece in majoritatea zonelor, geroasa dimineata si noaptea in centru si local in nord-vest. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari in special in prima parte a zilei in regiunile sud-estice, unde insa doar pe arii restranse, trecator va ninge slab. Pe alocuri, dimineata si local noaptea, in zonele mai joase de relief, va fi ceata asociata cu chiciura.

In Bucuresti, vremea va fi tot rece pentru aceasta data, in special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari pe parcursul zilei si posibile fulguieli in primele ore ale intervalului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade.

Duminica, 1 ianuarie 2017, vremea va fi rece dimineata si noaptea, izolat ger, in special in regiunile centrale, insa la amiaza, valorile de temperatura vor fi in crestere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari trecatoare, in prima parte a intervalului in special in sud-est, iar spre sfarsitul noptii in nordul si nord-estul teritoriului, insa probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa. Temperaturile maxime se vor incadra intre -5 grade in estul Transilvaniei si 8 grade in Oltenia.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: michelleweilert.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea