Social

Zambiti, sunteti in campanie electorala

Vasile Blaga le zambeste bucurestenilor care trec prin zona magazinului Big Berceni chiar de deasupra unui cosciug asezat in fata centrului de servicii funerare. Pe bulevardul Ion Mihalache, la intersectia cu strada Ion Mincu, cocotat pe un bloc, Andrei Chiliman ne indeamna sa alegem drumul drept care duce… in Tenerife. In sectorul 5, pe strada Toporasi, bannerul electoral al lui Nita Cristel este atarnat chiar deasupra unui amanet , anuntand parca soarta sectorului.

Disperati sa atraga atentia oamenilor, candidatii la alegerile locale din Bucuresti nu mai tin cont de locurile unde isi afiseaza panourile zambitoare si pline de promisiuni . Hilare sau de-a dreprtul morbide, imaginile percepute de locuitorii Capitalei urla de la sine si duhnesc a incompetenta. Multe dintre afise sunt atarnate langa servicii funerare, ghene, toalete ecologice si langa alte reclame, care transforma promisiunile electorale intr-unele de rasul curcilor

Sociologul profesor universitar Ana Bulai sustine ca aceasta campanie electorala este una mediocra, plasata sub nivelul celor din anii precedenti. “Am remarcat in aceasta campanie prezenta unor sloganuri fara identitate, panouri electorale amplasate in locuri care intra in contradictie cu mesajul electoral”, a precizat Ana Bulai. Sociologul a adaugat ca “aberatiile” care tin de marketingul politic pornesc din neprofesionalismul echipelor de campanie cu care lucreaza politicienii. (continuarea in Gardianul)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea