Social

Zaccheroni este increzator in redresarea lui Inter Milano

Noul antrenor al clubului de fotbal Inter Milano, din prima divizie italiana, Alberto Zaccheroni, s-a declarat increzator in noua sa misiune de a redresa situatia sportiva a formatiei.

Zaccheroni, care a condus clubul rival AC Milan la cucerirea titlului de campion al Italiei in editia 1999, a fost numit duminica in fruntea lui Internazionale . El il inlocuieste pe argentinianul Hector Cuper, demis din cauza rezultatelor slabe din ultimul timp.

"Ambitiile mele corespund cu cele ale presedintelui clubului, Massimo Moratti, si consider cu adevarat ca echipa este competitiva. Pot sa va asigur ca voi face totul pentru a readuce Interul pe locul pe care il merita" a declarat Zaccheroni.

Antrenorul secund, Corrado Verdelli, recrutat in vara de Massimo Moratti, a primit misiunea de a conduce formatia in partida de marti de la Moscova, impotriva echipei Lokomotiv, in Liga Campionilor.

Zaccheroni va incepe miercuri lucrul efectiv cu jucatorii.

Viitorul antrenor al lui Inter, in varsta de 50 de ani, este un alt tehnician, dupa Jozsef Viola, Luigi Radice, Giovanni Trapattoni si Ilario Castagner, care reuseste sa conduca ambele echipe rivale de fotbal din Milano.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea