Social

#zbor #wizz air #curse # anulare zboruri # anulare curse

Wizz Air isi anuleaza 10% dintre zboruri. Afla ce curse sunt afectate!

Compania aeriana low-cost Wizz Air va anula 10% din zborurile sale si va reorganiza 75% din orarul de iarna din si spre Aeroportul Baneasa din Bucuresti, conform realitatea.net.

Decizia a fost luata deoarece aeroportul bucurestean a hotarat modificarea restrictiilor de zbor pe timp de noapte. Astfel, noile restrictii, care vor intra in vigoare de la 29 octombrie, nu vor permite operarea zborurilor in intervalul orar 22.00-6.00.

A fost redus numarul zborurilor spre Londra Luton si Madrid, in timp ce cursele Bucuresti – Alicante si Bucuresti – Larnaca au fost anulate.

Noile schimbari vor fi transmise pasagerilor Wizz Air prin e-mail sau telefon. Pasagerii afectati vor avea posibilitatea reprogramarii zborului, vor putea folosi creditul echivalent pentru achizitionarea altor bilete sau servicii Wizz Air sau vor putea solicita restituirea contravalorii biletului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea