Stiinta & Tehnologie

#update Windows 10 #Windows 10

Windows 10, motiv de divort!

Upgrade-ul facut la Windows 10 a starnit o furtuna in sanul unei familii britanice, dupa ce o femeie a descoperit ca pe computerul sotului sau rula un slideshow cu imagini pornografice.


Barbatul, care a povestit incidentul pe site-ul Reddit, spune ca pornise upgrade-ul sistemului seara tarziu, dupa care s-a culcat. Dimineata, sotia a descoperit ca pe desktop rulau o serie de imagini erotice. „Habar n-am cum sa scap de slideshow-ul acesta, drept pentru care am scos computerul din functiune pana nu aflu o solutie. Nu faceti aceeasi gresala ca si mine. Nu pastrati fotografiile private in My Pictures, oricat de ascuns credeti ca este folderul”, a scris barbatul, scrie aktual24.ro.

Noul sistem de operare creeaza un screensaver folosind imaginile din folderul My Pictures, ceea ce s-a intamplat si in cazul britanicului, scotand astfel la lumina o „pasiune” despre care sotia lui habar nu avea.

Sursa foto: salon.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea