Social

#prognoza meteo #vremea weekend #vremea #starea vremii #ziua nationala a romaniei #conditii meteo

Vreme urata in weekend si de Ziua Nationala. Ce temperaturi avem

Sfarsitul de saptamana si Ziua Nationala a Romaniei vor fi inchise si mohorate, cu temperaturi mai scazute decat normalul perioadei. Local, se vor inregistra precipitatii slabe sub forma de ninsoare.

Vineri, temperaturile se mentin scazute pentru aceasta perioada a anului, in special in zona centrala si in regiunile extracarpatice, unde maximele sunt negative (-3 grade in Moldova). In restul teritoriului, temperaturile cresc usor, atingand o maxima de 8 grade Celsius in Banat. Cerul este mai mult noros in toata tara. In Bucuresti, sunt posibile precipitatii sub forma de lapovita.

Sambata, maximele nationale se incadreaza intre -3 si 11 grade Celsius. Cerul ramane innorat, precipitatii slabe acoperind intreg teritoriul tarii. In Moldova, Muntenia si Oltenia va ninge, iar in restul regiunilor se va inregistra lapovita.

Duminica, de Sfantul Andrei, vremea se mentine rece in centru si in regiunile extracarpatice, cu maxime cuprinse intre -3 si 9 grade si precipitatii mixte, respectiv sub forma de ninsoare. Capitala are in continuare vreme mohorata, cu o maxima de 0 grade.

Luni, de Ziua Nationala a Romaniei, maximele nu depasesc 7 grade, cerul este noros, fiind anuntate precipitatii mixte, dar si ninsoare. In Bucuresti, vremea va fi inchisa si friguroasa, cu o maxima de doar -1 grad.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea